Martin Mortensen var egentlig taget ud for at fiske aborre, men fangede i stedet denne flotte suder på 2,150 kilo. Fisken var samtidig hans første af slagsen.

3.6.2011 – SOMMEREN er kommet til Danmark, og med det er det nu blevet højsæson for medefiskeriet efter suder. Martin Mortensen, der også jævnligt indberetter sine fangster til Fisk & Fri, var egentlig taget ud for at prøve at fange et par aborrer den 2. juni, men i stedet fik han lov at stifte bekendtskab sin allerførste suder.

– Jeg taget ned i min nabos private mose for at fiske efter aborre, beretter Martin. – Jeg kastede en stang ud med regnorm og fangede en del små aborrer. Efter en times tid havde jeg stadig kun fanget nogle små aborrer, men lige pludselig forsvandt mit flåd, så jeg skyndte mig at give modhug. I det jeg giver modhug begynder fisken at fighte helt vildt. Først troede jeg, at det var en kæmpe aborre, men da fisken kom tættere på land kunne jeg godt se, at det ikke var en aborre, men en stor suder over to kilo. Jeg skyndte mig at få landet fisken og vejet og målt den, men jeg havde glemt mit kamera. Derfor måtte jeg ringe hjem til min lillesøster og få hende til at

komme med det. Endelig kom hun og jeg kunne få taget et billede af den flotte fisk, som samtidig også var min allerførste suder. En ordentlig krabat på 2,150 kilo. Efter fotograferingen var det blevet tid til at få gendudsat den, så den kunne svømme videre, og hvem ved, måske mødes vi igen, slutter Martin.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This