16-05-2008 – PÅ SØNDAG den. 18. maj, i anledningen af Lystfiskeriets Dag, afholder Fisk & Fri en massiv fiskekonkurrence i Københavns Havn med præmier for over 100.000 kroner.

DU KAN IKKE TILMELDE DIG KOMKURRENCEN VIA DENNE SIDE MERE, MEN DU KAN STADIG DELTAGE I KONKURRENCEN VED AT MØDE OP PÅ NORDRE TOLDBOD SØNDAG DEN 18. MAJ MELLEM 8-13. HUSK AT TAGE HELE FAMILIEN MED.

Hovedpræmien er en 10 dages rejse til Mexico til en værdi af 19.000 kr.

Arrangementet afholdes i samarbejde med Jan & Bo’s Lystfiskershop, Fairpoint Outdoors og Atlantik Travel, som vil være at finde på havnekajen på Nordre Toldbod med masser af attraktive tilbud.

Tro ikke at du ikke kan vinde, for alle har en chance for at vinde rejsen, da der trækkes lod blandt alle deltagende uanset alder, køn eller fangst.

Hele arrangementet koster kun 50,- pr. person og børn under 16 år deltager gratis. 100 komplette sæt fiskegrej stilles til rådighed fra Kinetic og Viva, som frit kan benyttes af de deltagende, der ikke har en fiskestang. Så der er ingen undskyldninger for ikke at dukke op til Københavns Havns største fiskekonkurrence med hele familien.

Læs mere om de mange flotte præmier her.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This