Hvem vil have et påskeæg, når man kan få en chokoladegedde. 19-03-2008 – SÅ ER DET FERIE og stængerne skal ud og luftes. Det kan godt være, at påsken står på familiehygge og påskefrokoster for de flestes vedkomne. Mon ikke der alligevel bliver tid til en fisketur eller to. Fiskene er så småt kommet i forårshumør, så uanset hvor dit favoritvand ligger er det bare om at komme af sted. Havørrederne har meldt sin ankomst på de danske kyster og åerne er efterhånden også ved at kaste gode fisk af sig. Også karperne er tidligt på den i år og så kan du jo stadig nå at fange en gedde inden gydesæsonen starter 1. april. Det er heller ikke en dum ide at tage en tur på havet i påsken. Både de flotte sølvblanke laks har det med at bide i denne tid, men også torskefiskeriet har vist sig at være ganske interessant. Kort sagt – kan du så komme af sted, for der er rig mulighed for et forrygende påskefiskeri!

Fisk & Fri vil ønske dig en rigtig god påske og husk du kan sende et billede af din påskefisk til Fisk & Fri på cs@fiskogfri.com. Så ligger vi det på nettet.

Det ser ud til at påsken bliver en kold affære. Klik her for at læse artikler om udstyr og beklædning, der sikrer dig en behagelig fisketur.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This