Læs meget mere om barsfiskeriet i sommernummeret af Fisk & Fri. Bladet er på gaden  d. 1. juni.

Læs meget mere om barsfiskeriet i sommernummeret af Fisk & Fri. Bladet er på gaden d. 1. juni.

Vi har fået en glædelig og længeventet melding fra vores nordjyske skribent, Bo Jensen. Barsen er ”landet” og de første er allerede fanget i det nordjyske.

Andres Leth fra Team Gunnar fangede i sidste uge en flot bars på 55 centimeter og 1,9 kilo under Hirtshals Fyr. Den fine fisk havde ingen føde i maven, men til gengæld var den fyldt med rogn!

Anders havde fisket pladsen et par timer og kun fanget nogle hornfisk samt set et par ørreder springe, da den fine bars knaldede på hans blink og reddede dagen.


Stenhårde hug, tunge udløb og til tider hektisk fiskeri er barsens varemærke. Men den til tider sværtfundne fisk kan være en udfordring at komme på kastehold af.

gunnar

Andres Leths flotte bars på 55 centimeter og 1,9 kilo.

Det kræver erfaring, og den har Bo Jensen, som i sommernummeret af Fisk & Fri giver dig hjørnestenene til succes med Vesterhavets hårdtslående fighter.

Kunne du tænke dig at bruge nogle sommerdage i selskab med vestkystens kamphund? Så læs Bo Jensens dybdegående artikel i det kommende nummer af Fisk & Fri. Her deler Bo nemlig gavmildt ud af sine favoritpladser og fortæller dig hvordan fiskeriet skal bedrives, så du er godt rustet til dit første møde med barsen.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This