17-05-2013 – MIKKEL IRVE fra København var i går en tur på Nordkysten efter en af de mange havørreder, som huserer der for tiden. Han havde dog ikke ventet at fange en multe på 70 centimeter.

– Sammen med to gode venner kørte jeg torsdag eftermiddag til Hald Strand, for at prøve lykken med pladsens mange havørreder, fortæller Mikkel. – Der gik da heller ikke længe førend min makker havde den første, så vi viste at vi var på rette plads.

Mens jeg gik og fiskede et lovende rev fik jeg et puf til min hurtigt fisket tobisflue, jeg lavede en kort pause i indtagningen og da jeg igen fortsatte var der fast fisk. Jeg kunne mærke at det var en god fisk i den anden ende, så jeg skyndte mig at få løslinen på hjul.

Fighten forløb dog ganske udramatisk og efter få minutter kunne lande en, til min store overraskelse, 70 centimeter lang multe!, slutter Mikkel og tilføjer at holdet yderligere fik 3-4 mindre havørreder.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This