Charlie Kjærgaard Iversen fik denne gedde på 7,2 kilo med en længde på 94 centimeter – og ny personlig rekord – i en privat sø.

Det var ikke kun Charlie, der fik ny personlig rekord. Makkeren Martin Sekkelund tog også en ny personlig gedderekord med én på 71,5 centimeter, som han også var glad for!

28-08-2012 – DEN 18. AUGUST tog Charlie Kjærgaard Iversen og vennen, Martin Sekkelund, ud til to private søer tæt på Hurup Thy, som de havde fået adgang til. Rygtet sagde at der var mange gedder i søerne – et rygte som viste sig at være sandt. De gik i gang med at fiske kl. 9.00.

– Vi lagde ud med Savage Gear Real Eel på 20 centimeter. Og der var hurtigt bud efter dem. Vi fik begge to hurtigt en gedde hver. Efter lidt tid med flere gedder på land skiftede vi til den anden sø, som lå 100 meter fra den anden, fortæller Charlie og fortsætter.

– Til at starte skete der kke rigtig noget, men så skiftede jeg til Savage Gear Cannibal shad minnow 8 centimeter med jighoved da vi kunne se der var mange små skaller i søen. Det gav en meget fed gedde på omkring 60-70 centimeter, som selvfølgelig fik friheden igen. Så lige pludselig var der en god gedde, der kastede sig over min shad, og vi kunne se, at det var en god en! Efter et godt stykke tid fik vi den op på tømmerflåden og fik den målt 94,2 centimeter og 7,2 kilo. Og ny personlig rekord til mig, beretter Charlie.

Da dagen var omme have Martin fået syv gedder på land, men Charlie fik 8 gedder. Og som de afslutningsvis fortæller – så blev dagen den bedste geddedag indtil videre!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This