Selv om Rasmus lagde ud med den grønne Powerbait, så var det den hvide han overlistede denne 6,35 kilo tunge ørred med.01-05-2012 – FOR LIDT OVER en uge siden fik Rasmus Henriksen fra Haslev overtalt sin far, Per Henriksen, om at køre ham til Simons, da han havde hørt, at det var der, det skulle være muligt at fange en stor ørred. Som sagt – så gjort.

Rasmus lagde ud med grøn Powerbait, hvilket hurtigt gav en ørred på 2,5 kilo. Per snuppede én på 1,6 kilo og Rasmus fulgte efter med én på 1,5 kilo.

– Jeg var nu nået næsten ned i enden af søen, hvor jeg kastede bombardaen hen forbi nogle siv. Der kom et tungt hug, og den gik derudaf tungt og dybt. Det var bare at tage det roligt, da jeg fornemmede det var en stor fisk, beretter Rasmus.

Jeg kaldte på min far, og da vi så fisken, kunne vi godt se, at den ikke kunne være i nettet. Heldigvis kom der et par unge fiskere forbi med et stort kystnet, så det lykkedes os og få den på land. Håndtryk og et stort tillykke fra hjælperne – de havde også en digitalvægt, så den blev vejet til 6,35 kilo, slutter Rasmus.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This