– Efter en hård dag med at lave indkørsel, løb jeg tør for materialer – så det blev en god undskyldning for at tage ud at fiske, fortæller Steffen Schmidt. – Efter en tidlig frokost med konen, tog jeg afsted, og snart var jeg ude på pladsen, hvor jeg ville fiske efter brasen. Vejret var dejligt, solen bagte – og der skete absolut ingenting de første tre en halv time, men herefter tog det fart.

– Jeg missede det første hug, men så var det ellers bare på med en frisk orm – og ud igen med taklet. Blot fem minutter senere var der hug igen – og den fik lige lidt ekstra tid, inden jeg gav modhug. Jeg kunne tydeligt mærke, at det var en god fisk, og da jeg så den, begyndte mine ben nærmest at ryste, for jeg vidste, at den ville være ny PR for rudskalle, hvis jeg fik den op. Og det gjorde jeg heldigvis. Fisken var 40 cm lang og vejede 1,4 kilo.

Har du selv været ude at medefiske, så send din beretning og et godt foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This