Mads Grosell og Rikard Bergström oplevede et vildt aborrefiskeri på de baltiske brakvandskyster! Her poserer Mads med en kæmpe aborre på 1775 g og 50 cm!

Rikard Bergström med en brakvandsaborre på 1650 g og 48 cm taget på en Savage Gear Cannibal Shad.12.10.10 – EFTERÅRET er for alvor ved at sætte ind i de nordlige breddegrader, og det betyder at byttefiskene begynder at samle sig i store stimer og rovfiskene går på jagt for at æde sig store og tykke hen over vinteren. Det betyder også, at der i de kommende måneder kan ses frem til godt fiskeri efter gedder og aborrer.

Mads Grosell fra Savage Gear og svenske Rikard Bergström fra Sportfiskegiganten.se har startet hårdt ud med rovfiskesæsonen med fiskeri efter store brakvandsaborrer på Sjælland. Allerede i de første kast var der kontakt til de store aborrer på over 1 kilo, der ikke kunne stå for de nye Soft 4Play jigs på 9,5 cm fra Savage Gear,

Fiskeriet var til tider meget hektisk! Mads Grosell med to store aborrer.der kommer i butikkerne fra næste år. Herefter gik fiskeriet helt amok, og de to fiskere landede i løbet af turen over 120 fisk hvoraf de 50 fisk var over 1 kilo med fisk på 1400 gram, flere fisk over 1500 gram og Rikards storaborre på 1650 g samt Mads’ kæmpe på hele 1775 gram og 50 cm – en fisk der i vinterstand kunne have vejet over 2 kilo!

Ofte huggede fiskene lige under stangtoppen, og ved hele tiden at følge stimerne af store aborre og jævnligt skifte agn når der blev længere mellem huggene lykkedes det de to fiskere at holde tempoet oppe, og opnå den meget flotte mængde af yderst store aborrer!

Efter en forrygende start på aborresæsonen er det svært at vente på den næste tur – det synes desuden at isvinteren i 09/10 har givet aborrene og gedderne et pusterum for det overdrevne erhvervsfiskeri der bliver dyrket på baltiske kyster!

Christan Møller – bedre kendt som Jokeren – med en norsk gedde på 114 cm og 10,4 kg taget under svære forhold!Også gedderne er der ved at være gang i! Christian "The Joker" Møller været på en kort tur til Norge, hvor han fiskede i en stor, dyb sø. Vejrforholdende var elendige med store mængder regn og hård blæst, men det skulle ikke slå Jokeren ud. Langsomt dørgefiskeri med store 30 cm Alien Eels i farven Magic på kanten af de stejle skrænter var mere en hvad gedderne kunne stå for. Turens største fisk var et pragteksemplar af en gedde på 10,4 kilo og 114 centimeter!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This