Mads Grosell med en fantastisk aborre taget i et brakvand, der ikke før har kastet aborrer af sig. Foto: Fiske För Alla. 22.10.09 – I DEN FORGANGNE UGE brugte det svenske blad Fiske för Alla to dage på vandet med Savage Gear’s Mads Grosell. De to magasin-repræsentanter skulle forsøge sig med lidt fiskeri efter danske rovfisk, og turen endte med at blive en kæmpesucces.

Turen bød på masser af fine brakvandsgedder og to kæmpestore aborrer, som overraskende nok blev fanget på et vand, der aldrig før havde produceret aborrehug. De to fisk målte henholdsvis 47 og 48 centimeter, og begge havde inhaleret 15 centimeter lange Cannibal Shads, som blev fisket ultra-langsomt henover 5-6 meter dybt vand.

Du kan læse hele historien i det kommende nummer af Fiske för Alle, og er du sulten efter flere forrygende rovfiskefangster, kan du gå ind på www.savage-gear.com. Siden bugner for tiden med alt fra store gedder til aborrer og sandart.

I det kommende nummer af Fisk & Fri er der masser af stof om, hvordan du overlister en af efterårets store rovfisk, og ellers er der masser af inspiration at hente i Fisk & Fri’s online artikelarkiv.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This