Som billedet her illustrerer, er det bestemt ikke umuligt at fange gedder i nattens mulm og mørke.

Steen V Knudsen med en fin sandart på 3,3 killo, som endte med at blive turens sidste fisk. 16.02.10 – DE FLESTE vande er efterhånden frosset godt og grundigt til, men der er endnu enkelte større vandløb, som er isfrie, og som kan fiskes med stor succes. Steen V Knudsen fra Pure Fishing er en af dem, der har trodset elementerne, og det kom der et par ganske fine fangster ud af. Steen fortæller, at hverken drivis, grødis eller en fastfrosset båd skulle holde ham tilbage, og efter en god times hård kamp for at få vand under kølen, kunne han endelig glide ud i mørket.

– Belønningen for det hårde arbejde, faldt efter ca. en times fiskeri, fortæller Steen. En fuldfed vintergedde havde valgt at klappe kæberne sammen om min 14 cm. Frenzy Suspending Minnow og fulgte nu modvilligt med til bådsiden. Min makker kunne, alt imens jeg fightede fisken færdig, gøre måtte, vejeslynge, vægt, målebånd og kamera klar.

– Jeg håndlandede fisken med gællegreb og mindre end et minut efter den kom i båden, forsvandt den ned i dybet igen. Længde var 99 centimeter og vægten viste ni kilo. En lille time senere fik jeg endnu en fisk på samme wobler. Denne gang var det en noget mager sandart på 72 centimeter og 3,3 kilo som lige måtte op og hilse på. Alt i alt, en forløsning efter vinterens trøstesløse ørkenvandring, hvor eneste fangst har været micro-aborrer under isfiskeri.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This