Sanne Salomonsen sidder her med den store rødspætte på 1,496 kilo, taget ud for Hornbæk plantage.20-06-2012 – DEN 20. MAJ tog Sanne Salomonsen og kæresten António Frederik på havet lige ud for Hornbæk Plantage.

Der skulle fiskes flade, og det blev der gjort med børsteorm. Først kom et par mindre rødspætter om bord, og med ét bukkede Sannes stang i holderen uden at rette sig ud igen.

– Så vidste jeg med det samme, at det var en lidt større fisk, jeg havde på. Jeg gav straks modhug og startede med at trække fisken op fra bunden. Da fisken endelig var oppe i båden, blev vi overrasket over størrelsen på rødspætten. Lige siden har jeg pralet til alle de lystfiskere, jeg kender, men mest til min kæreste António om fiskens størrelse på 1,496 kilo, slutter Sanne.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This