Forleden var det sønnike, der gav far baghjul, men i går var det med omvendt fortegn: – Oliver startede ud med en målsfisk i 3. kast på hans Seeker ISP, så meget irriterende stiller jeg mig ud ved siden af og kaster min Sticklebait Pencil ud, hvor der var fisk før, fortæller Flemming Langerskov Miller. – Jeg laver det obligatoriske spinstop, da wobleren kommer indover sandbunden, men uden resultat.

– Herefter spinner jeg langsomt ind, så jeg lige kan se woblerens gang. Ud af øjenkrogen ser jeg en god havørred komme hamrende henover sandbunden, der uden tøven tager wobleren på 50 cm vand. En del rul og plasken i overfladen i starter, inden den trækker ud på dybere vand, hvor det er nemmere at fighte den. Fisken er umiddelbart kroget godt, så jeg tager den tid, som det nu tager, inden den kan glide indover netkanten. Da fisken er i nettet og vi kan juble, slipper krogen sit tag. Lidt held tæller også, og første kast kan noget. Sværere behøver det åbenbart ikke være at fange havørreder.

 

Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This