Køb et månedsabonnement på Fisk & Fri – og få Jens Bursells nye Releasefly Connector monteret på en Pattegris fra Unique Flies + en Owner trekrog og Xstream forfang med solidring. Der skal blot tilsættes lidt vand.

Den 1. marts er der premiere på salg af Jens Bursells nye Releasefly Connector system, der kan forøge din landingsrate til kystørred i spektret 80-100 % samt skade fiskene markant mindre. Som ny månedsabonnent får du et færdigt rigget system, som du bare skal binde for enden af dit flue- eller bombardaforfang – og så ellers fiske løs. Se videoen om hvordan man gør på www.bursell.dk/releasefly-connector

Systemet, som du kan læse mere om i marts udgaven af Fisk & Fri, er utroligt enkelt at bruge – og når først din Releasefly Connector er monteret, hvilket tager maksimalt 10 sekunder, er det ikke sværere at bruge end de normale teknikker.

Fluerne vi har valgt til dit takel er Pattegrisen fra Unique Flies, som er kendt for deres kompromisløse kystfluer i velgennemtestede mønstre, der har stået tidens test. Vi har Pattegrisene i forskellige farver – og her vil det være først til mølle princippet.

Releasefly Connectoren er monteret med Owner ST 36 BC X str. 14, som er præcis den krog, der har givet Jens Bursell og hans testfiskere skyhøje landingsrater på kystfluer gennem det sidste årti. Forfanget, der er håndbundet af Jens Bursell – består udover trekrogen af Xstream fluorocarbon i 0,27 mm og en Micro Solidring.

Du kan få systemet demonstreret – samt købe alt hvad du skal bruge – på Fisk & Fris stand på Flyfestival 2019 i Kolding, hvor Jens Bursell binder takler og modificerer fluer. Du er også velkommen til at komme med dine egne fluer og få demonstreret, hvordan man kan modificere dem med Releasefly Connectors på få sekunder. På standen kan du også møde Jimmy Haug Andersen og Erik Tveskov – der binder fluer, så fluestikket gløder.

MÅNEDSABONNEMENT: KR. 59,50

RELEASEFLY CONNECTOR SYSTEM: KR. 60,-
Samlet pris kr. 119,50
DIN PRIS KUN KR. 59,50

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This