makrel festivalenRekordmange valgte at deltage i Makrel Festivalen, der blev afholdt i den forgangne weekend. Helt nøjagtigt 234 personer fordelt på ca. 60 både var med i årets festival, hvor humøret var i top, både hos konkurrencedeltagerne og de mange besøgende.

Juniorklassen var i år domineret af pigerne, da borgmester for Odsherred kommune Thomas Adelskov kunne udnævne Liv Kofod som vinder med en makrel på 974 gram, skarpt forfulgt af Marie Hvass Hansen med 941 gram og Markus Nielsen med 911 gram. Alle deres præmier var sponseret af Honda Shoppen, som har været med på Makrel Festivalen siden begyndelsen.

Thomas Bøge Nielsen, fra Ringsted kunne i en tæt pakket auktionshal, lade sig hylde som Danmarksmester i makrelfiskeri,. Han vandt med en makrel på 1174 gr. fanget på Sjællands Rev om lørdagen, hvor hans Team gjorde det så godt, at de også vandt Team konkurrencen, med en samlet vægt for deres 10 største makreller på hele 9355 gr.

Opbakningen fra vores sponsorer har igen i år været helt fantastisk. Garmin sponsorerede for 4 år i træk, elektronik til alle vinderne i team konkurrencen, mens Lowrance stod for hovedpræmien til Danmarksmesteren. Resten af grejpræmierne var sponseret i samarbejde med Jagt & Fiskerimagasinet.

Lodtrækning hører sig også til, til en fiskekonkurrence, og her var der  blandt andet vin fra Ørnberg, en middag på Dragsholm Slot, og ikke mindst en gummibåd med påhængsmotor fra Honda.

Som sædvanligt var maden også i top under Makrel Festivalen. Både fredag og lørdag aften kunne deltagere og tilskuere nyde godt af buffet med helstegt pattegris, saftigt oksekød, og lækkert tilbehør fra Den Gyldne Hane. Morgenmaden og madpakkerne stod Kattegat købmanden for, og han rundede også festivalen af med det årlige sildebord.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This