Denne 6,5 kilos gedde er ny personlig rekord for 16-årige Malte Petersen fra Højbjerg. TREDJE JULEDAG skulle der bare ske noget andet end af spise julemad. Sådan starter unge Malthe Petersen fra Højbjerg sin beretning.

– Da min ungdomsskole leder skrev, om jeg var klar på en tur på søen efter gedder, var jeg ikke længe om at takke ja. Vi fiskede tre mand i båden og koncentrerede os om den del af søen, hvor åkander om sommeren umuliggør fiskeriet.

– Jeg fiskede min 4play jerkbait på det helt lave vand langs sivkanten. Idet jeg gav et hårdt slag med stangen for at få den til at gå livligt, blev den taget i en stor hvirvel. Selve hugget var vildt og gedden stak af, direkte efter at være kroget. Min bremse gav et fedt hyl fra sig, mens gedden tonsede af sted.

– Da den skulle genudsættes, holdt jeg den hårdt og efter en fin fight, landede jeg den sikkert med en lip grip. Det viste sig at være en ny personlig rekord på 98 centimeter og 6,5 kilo. Fantastisk dag, men desværre mistede jeg min jekbait i nogle åkander rødder og måtte fiske med wobler resten af dagen. Men en rigtig fed måde at bruge en dag i juleferien på. Det var en super fed oplevelse, noget jeg aldrig vil glemme slutter Malthe.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This