– Jeg deltog i Gudenå Konkurrencen i lørdags og havde lidt held i Lilleåen, fortæller Alan Stig Helgren Jensen. – Søndag holdt jeg fiskerfri. Men søndag nat fik vi meget regn her på Djursland, så jeg tog ud tidligt mandag morgen og startede med fluen på et af vores kendte stræk i Kolindsund Kanalerne. Det viste sig at være en god ide, for efter en halv times fiskeri kom der et tungt træk inde i egen side.

– Efter en ret kort fight kunne jeg lande en flot hanfisk på 80 cm og 5,86 kg. Det var lidt en forløsning efter det dårligste fiskeri jeg kan huske, der har været i Kolindsund i august og september måned. Men – mon ikke nedbør og lavere temperaturer om natten får sat gang i fiskeriet? K&B derude.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This