Det er næppe gået nogens næse forbi, at der den 11 november undslap en masse regnbuer fra havbruget ved Musholm i Storebælt. Også i går var der mange på kysten efter fiskene – og der blev fisket med alt fra fluer og blink til powerbait. Der var dog rigtig mange, der blankede, for dels var fiskene spredt, men de er stadig ikke specielt sultne. Der var dog enkelte stræk, hvor fiskene var meget koncentrerede, og hvor folk fik en del fisk – for når man kaster nok gange til tilstrækkelig mange fisk, så skal det nok lykkes… Fiskene, som ikke kan siges at være underernærede, vil dog formegentlig nok snart blive noget lettere at få i tale i takt med at deres sult stiger, så mon ikke der vil blive fanget rigtig mange fisk i weekenden, der kommer. En af de mange der var ude i går var Jimmi Andersen fra Team Miniræs, der havde en svær men hyggelig tur til Vestsjælland:

– Dagen startede klokken lidt over 5, og klokken 6 var jeg ovre og hente min ven Lars, fortæller han. – Vi skulle have Frank med på turen, så først gik turen mod Herfølge. Vi startede på Frølunde Fed. Der var masser af fisk at se, men de var rigtig svære at få til at bide. Da vi havde fisket en times tid, ville vi prøve et andet sted, men lige inden vi kørte, skulle jeg lige prøve at fiske til en stime, der kom, og 2to kast skulle der til, før der var fest ude i overfladen. Min flueline blev flået ud af mine fingre, og den tog flere gode udløb – og ville bare ikke med ind. Efter cirka 15 minutter kunne jeg nette en flot regnbue på 3.3 kg. Efter fisken var kommet på land, var alle de andre fisk væk, så vi besluttede at køre videre nordover. Her kom vi til nogle pladser, hvor vi godt kunne se, at der stod mængder af folk og fiskede, så vi valgte at køre til Mullerup Havn for at se, om der var fisk der. Men nej. Herefter tog vi til Dalby Strand, hvor der heller ikke rigtig var fisk, og så tog vi retur til  Frølunde, hvor der stadig var fisk. De var dog desværre rigtig svære at få til at bide, så vi stoppede efter noget tid, slutter han. 

Hvis du vil have tips til at fange regnbuerne på Vestsjælland, så tjek denne video med kysteksperten Henning Trier på Fisk & Fris Youtube.

 

 

In-line Claw Fly by Jens Bursell

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This