– Her til morgen havde jeg valgt at tage til Tusaagård for at se, om jeg kunne få en god ørred, skriver Martin Lind Rasmussen til Fisk & Fri. – Der var kommet en masse sne, men fiskes det skulle der, Og der gik ikke længe, før jeg fik en godt hug på et TM Blink, som jeg aldrig havde fiskede med før. Da fisken kom til syne, kunne jeg godt se, at det var en med god vægt, og det er yderst længe siden, jeg har fanget en fisk med den vægt, som fightede så godt. Hver gang den kom til overfladen stak med det samme afsted igen, og den gik dybere og dybere, hver gang den kom ind til land, Efter godt 10 minutter så kom den til syne igen, og så fik jeg den nettet. Vægten sagde 5,6 kilo! Dejligt at 2023 starter med en god basse, slutter han.

In-line Claw Fly by Jens Bursell

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This