Hvad kan være mere oplagt end at fejre de første forårsdage end en tur til den lokale put and take. En af dem der har været ved putten i weekenden, er Jimmi Ingemann Frederiksen, der egentlig startede dagen med at fiske efter havørred. – Efter 2,5 time valgte jeg dog at tage op til en kammerat, der fiskede ved Drive-In Put and Take. Her ankom jeg ved 12-tiden, og efter blot fem minutters fiskeri, huggede fisken som du ser ovenfor på en Præsten 7 gram gul/pink. Jeg havde egentlig ikke gjort mig de store forventninger, da jeg ikke havde været i Drive-In længe, men det gik jo fint, slutter han.

Husk at du kan læse en hel masse dybdegående artikler om put and take fiskemetoder i det store artikelarkiv på fiskogfri.dk

 

In-line Claw Fly by Jens Bursell

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This