Hvid Powerbait er godt om vinteren ifølge Michael Pedersen. Det beviser han her med en flot regnbueørred på 4,8 kilo fra Simons Put & Take.

23-11-11 – MICHAEL PEDERSEN fra Skibby var den 14. november taget til Simons Put & Take. Og resultatet var en imponerende flot regnbueørred på 4,8 kilo, som Michael fightede fra sin kørestol, som han ikke er kommet ud af endnu. For fiskes – det skulle der.

– Jeg startede kl. 6.00 med at fiske Powerbait på bunden, da det var bælgragende mørkt. Det gav to regnbueørreder. Da det begyndte at lysne, skiftede jeg til en gennemløber i rød/hvid uden resultat. Da der var masser af liv i overfladen blev den flydende bombarda rigget til med vinterens dræberfarve – hvid Powerbait – og allerede i første kast fik jeg en regnbueørred på 2,3 kilo, beretter Michael og fortsætter.

– Tredje kast efter sad den der så. Den startede med et kæmpe udløb halvt ud i søen, så var jeg klar over, at dette var en god fisk. Efter en del tovtrækkeri frem og tilbage gled den endelig i nettet, og da der ikke var andre lige i nærheden, kunne jeg udbryde et sejersbrøl. Vægten viste 4,8 kilo. Og det er årets største for mit vedkommende. Dagen gav i alt 20 regnbueørreder og en guldørred – så endnu engang viste søen sig fra den bedste side, slutter Michael.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This