Peter Buddom Jensen med hans fluefangede regnbueørred på 7,6 kilo og 78 centimeter.16.11.10 – PETER BODDUM JENSEN fra Hjørring var taget på fisketur i Dvergetved Put & Take hvor han fangede en rigtig god fisk.

– Det var en rigtig kold dag og der blæste ret meget, og vi var slet ikke taget af sted hvis vi vidste det var så koldt, fortæller Peter i sin rapport til Fisk & Fri. – Vi regnede med at vi kunne stå i læ for vinden, men lad os bare sige vi tog fejl! Det var næsten ikke til at kaste fluen ud og jeg, dum som jeg var, havde jo taget det forholdsvis lette grej med, fortsætter Peter. Der gik fire timer uden Peter og hans kammerat Johan Pedersen mærkede så meget som et nap i fluen. Da der var ti minutter tilbage at fiske i, besluttede Peter sig for at gå ned i den anden ende af søen og prøve et par kast. – Jeg satte en grøn Wolly Bugger på og kastede fluen cirka 10 meter ud i søen. Jeg begyndte at tage linen inden, og efter anden træk, så sad den der, fortæller Peter. En god regnbueørred havde hugget på fluen. – Jeg kunne mærke, at det var en god fisk, og da fisken kom på land viste den sig at veje hele 7,6 kilo og måle 78 centimeter.

– Det var min største fluefangede regnbueørred til dato, slutter Peter i sin rapport. Et godt tegn på at det kan betale sig at trodse dårligt vejr for at tage ud at fiske!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This