04.01.08 Thomas Graversen har sendt os denne rapport fra en tur til Reersø lille juleaftensdag.

– Vi havde i den seneste tid fulgt med i de fangst rapporter som var kommet ind rundt omkring hvor folk havde fanget undslupne regnbuer. Så vi havde aftalt at vi skulle afsted i dag for at se om vi kunne overliste en fisk eller to. Min makker havde desværre ondt i armen og kunne derfor ikke bruge hans fluestang og lod den derfor blive hjemme. Da vi kom frem fik vi meget hurtigt set en flok regnbuer, og der blev hastigt kastet til dem uden held. Sådan gik det i ca. fire timer uden vi mærkede noget nogen af os. Først efter et plads skift 100 meter længere ned ad kysten skete der noget. Her var også fisk og i andet kast vendte en stor fisk sig efter min flue og der gik ikke mange sek. før den sad der. Der var dog ikke meget kamp i fisken, den gik lige ned og lagde sig på bunden og efter nogle min. begyndte den at bevæge sig lidt igen og efter ca.0 5 min frem og tilbage kom den i nettet. En rigtig fin fisk. Jeg havde dog ikke regnet med at den var så stor som den var. Vægten vi havde med ud gik kun til de 5 kg. og den røg helt i bund. Først da vi kom hjem og fik den vejet på min rapala digital vægt kunne vi se at den vejde 5,3 kilo. Ca. 20 min efter fik jeg endnu en regnbue på 3,7 kilo. Min makker ærgede sig noget over at han ikke havde taget stangen med.

Læs Steen Larsens artikel om Regnbuer på Kysten fra Fisk og Fri nr. 8 2007, her.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This