– Jeg har netop haft en super hyggelig dag sammen med syv fiskemakkere, fortæller Tobias Petersen. – Vi var taget til Lovtrup Put and Take, og der blev hygget på høj plan. På trods af dette lykkedes det også at fange 14 fisk i løbet af dagen. Fire af dem havde jeg fanget, og vægten var henholdsvis 1.55, 2.21, 2.98 og så dagens største 5.39kg. Jeg blev dermed vinder af vores interne konkurrence med største fisk, og fik en fin præmie med hjem.

– Fiskene blev fanget på bait, gummi og blink. År 2021 var året hvor IHN gjorde det svært for alle de lokale put and tale søer, men også året med ny PR til mig. Alle mine top 3 fisk i 2021 er fanget i Lovtrup Put and take, som virkelig er gode til at holde gennemsnittet på vægten højt. Mine tre største i 2021 var 6.13 – 5.80 og 5.39 kilo, slutter Tobias – alias Æ Synnejye.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This