Tre vindere hver måned

Fisk & Fri’s P&T-fiskere kan se frem til et sandt overflødighedshorn af P&T grej som præmier. Hver måned kårer vi tre vindere, som hver modtager den store P&T pakke fra Pure Fishing til en værdi af over 1.600,-

Tidligere har vi udvalgt vindere baseret på arter og vægte. Men nu har alle en chance for at vinde uanset art og vægt. Selvfølgelig spiller fiskens vægt en stor rolle i bedømmelsen, men andre faktorer såsom hvor flot fisken er, hvordan den er fanget, alderen på fangeren osv. spiller også en vigtig rolle. Kvaliteten af billedet og en kort samt god historie spiller også en stor rolle for at blive valgt som vinder. Sørg derfor altid for at have kameraet med ved vandet!

Fangster kan tilmeldes via vores website, hvor man kan udfylde et onlineskema på www.fiskogfri.dk. Fangster kan også tilmeldes via post, og bør indeholde oplysninger som: vægt, længde, omkreds, fangst dato, tidspunkt, fiskegrej, navn og adresse på fanger, vidne og P&T vandet – samt en mindre beskrivelse af fangsten.

Tilmeldte fangster må ikke deltage i andre fiskeblades konkurrencer, og skal være Fisk & Fri i hænde senest 30 dage efter fangsten. Når du tilmelder din fangst kan du også bestille en storfangernål, hvis din fisk er stor nok. Her på siden kan du se vægtklasserne.

Hver måned kårer vi tre vindere, der hver vinder en stor præmiepakke fra Pure Fishing. Præmien består af en 8 fods Berkley Phazer stang, et Abu Garcia Orra S20 spinnehjul, tre glas Powerbait og en lækker Powerbait taske inkl. æsker. Den samlede værdi er over 1900 kroner, så der burde være rigeligt til de næste mange P&T ture.
Hver måned kårer vi tre vindere, der hver vinder en stor præmiepakke fra Pure Fishing. Præmien består af en 8 fods Berkley Phazer stang, et Abu Garcia Orra S20 spinnehjul, tre glas Powerbait og en lækker Powerbait taske inkl. æsker. Den samlede værdi er over 1900 kroner, så der burde være rigeligt til de næste mange P&T ture.

 

I Put and Take Nyt i bladet vil der i hvert nummer være lister over de størst anmeldte fisk. Det udløser ikke præmie at være på en rekordliste, men alle der får et billede vist i bladet, uanset om fisken er på rekord-listen eller ej, vil modtage en præmie.

Der skal indsendes en fangstrapport og et billede af fisken. Der kan gøres online ved at udfylde denne formular.Du kan også sende den manuelt med posten. Se adressen her.

En fangstrapport bør indeholde så mange af følgende oplysninger om fisken og fangsten som muligt:

 • Art
 • Fangstdato
 • Tidspunkt
 • Vægt
 • Længde – fra snude til sammenlukket halespids
 • Omkreds – målt lige foran rygfinnen
 • Stang
 • Hjul
 • Line
 • Agn
 • Vejrforhold
 • Beskrivelse af hvordan fisken blev fanget

Desuden skal fangstrapporten indeholde P&T vandets navn, adresse og telefon-nummer, samt navn, adresse, telefon-nummer og underskrift fra fangeren og mindst 1 vidne. Vidnet er juridisk forpligtet, og må ikke tilhøre familien.
Fisken skal være fanget på stang, hjul og line, og skal være kroget i munden.
Fangstrapporten skal være Fisk & Fri i hænde senest 30 dage efter fangsten.

Storfanger nåle

Hvis du fanger en fisk i et P&T vand, som overholder nedenstående vægtgrænser, kan du erhverve en storfanger-nål i enten guld, sølv eller bronze, afhængig af fiskens vægt. Nålen koster 35,- kr. og kan bestilles/betales her. LINK MANGLER

Vægtkrav til storfangernåle

Guld
Regnbueørred: 11 kilo
Bækørred: 5 kilo
Kildeørred: 3 kilo

Sølv
Regnbueørred: 9 kilo
Bækørred: 4 kilo
Kildeørred: 2 kilo

Bronze
Regnbueørred: 7 kilo
Bækørred: 3 kilo
Kildeørred: 1 kilo

  Modtag fiskepost med nye artikler

  Nu er du tilmeldt.

  Share This