– Jeg skulle mødes med nogle journaliststuderende fra Århus i Skyggehale Put & Take, for at lave et interview om fiskeri, skriver Henrik Jul til Fisk & Fri. – De ville filme lidt, imens jeg fiskede, samt stille nogle spørgsmål omkring hvilke mål man sætter sig som lystfisker, og hvad der driver en. Desværre havde fiskene ikke læst manuskriptet, og ville slet ikke lege med i de to timer de tre studerende var sammen med mig ved søen.

– Efter de var kørt, havde jeg stadig 1 time tilbage af min fisketid, så jeg ville da lige give den et sidste skud. Tidligere havde jeg forsøgt med 7 grams Præsten Classic og 2,8 grams Fidusen, der går henholdsvist dybt og højt, så nu skulle en mellemting imellem de to prøves i form af en 3,5 grams Præsten Mini. Det gav pote efter cirka 20 minutter, og en flot blank fighter røg i nettet. Jeg nåede lige at ærgre mig over, at den ikke bed på, imens de studerende var der og filmede, men jeg var nu også glad for, at det trods en svær dag, lykkedes mig at få lidt flex. Selve interviewet får jeg lov at dele på min blog på Facebook kaldet Fiske-Jul, når de er færdige med at redigere det. Så hold øje med det, hvis i gerne vil se det.

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This