– Forleden var jeg ude at fiske ved Oxriver Put & Take, og det var intet mindre end en magisk oplevelse, fortæller Flemming Bjerrum. – Stedet levede virkelig op til sin berømmelse, og jeg oplevede et sandt bonanzafiskeri, hvor fiskene simpelthen ikke kunne modstå min agn – Fishnote Gummi Leech. Jeg blev helt overvældet af mængden af fisk, der blev landet, og det var en utrolig følelse at have en så succesfuld fisketur. Tak, Oxriver, for et mindeværdigt besøg og en fiskerioplevelse, jeg aldrig vil glemme. Jeg vil helt sikkert vende tilbage for at nyde det fantastiske fiskeri og den smukke natur igen, slutter han.

Husk, at vi i artikelarkivet på fiskogfri.dk har en masse store artikler om fiskeriet i put and take søerne – blandt andet med en hel masse viden om lokalisering og fisketeknikker.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This