Debutbækørred og personlig rekord til Jens Fisker Andersen med denne her på 1,5 kilo taget i Oxriver.

JENS FISKER ANDERSEN fra Fredericia var den 4. maj kørt til Oxriver sammen med makkeren Martin Holm.

Dagen efter var de to herrer atter at finde ved Oxriver, og denne gang blev det til denne flotte serie af ørreder – alle taget på gennemløber og grøn spinner fra Savagear. Fordelingen var fem til Martin og tre til Jens.

Efter at de havde fisket hele dagen, var det blot blevet til en enkelt bækørred til Martin.

Mens regnen dryppede smuk og tankerne var et helt andet sted – kom de dog hurtigt tilbage på sporet – da en fisk huggede på Jens’ gennemløber.

– Det var meget nervepirrende, da jeg kunne se, at krogen sad i kanten af mundvigen. Jeg var meget bange for at miste den, da det var min første bækørred nogensinde, men efter lidt kamp kom den endelig ind, min puls kom lige helt op i det røde felt da jeg så gennemløberen løsne sig og flyve bagud idet jeg lige med nød og næppe fik nettet under fisken, som heldigvis ikke slap væk, slutter Jens.

Bækørreden vejede 1,5 kilo.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This