Flotte ørreder som denne har du også mulighed for at fange når fisk & Fri og Jans Lystfiskershop arrangerer endnu en tur til Trollemölla den 2. november 2010.18.10.10 – JANS LYSTFISKERSHOP har netop været af sted på put and take-tur i Trollemölla i Sverige hvor de fik godt med rigtigt pæne fisk.

Søndag den 3. oktober drog 10 mand afsted på en dagstur til Trollemölla i Sverige. Fiskeriet var denne gang lidt sværere end normalt, hvilket måske skyldes at vandet var meget klart. De to søer, der fiskes i, bliver gennemstrømmet af en å, og derfor har søerne en vandkvalitet der er helt i top, men det betyder også, at når der ikke kommer meget regn bliver vandet mere klart, og det gør fiskeriet lidt mere vanskeligt. Til gengæld er det virkeligt spændende at kunne se fiskene når de ikke skjuler sig i det tætte lag af vegatation, der dækker bunden.

Jacob Schaugaard, der var med på turen til Trollemölla, havde på dagen en rigtig sjov oplevelse med fluegrejet. – Dagens sjoveste fisk, for mit vedkommende, var en flot fisk på 4,8 kilo, der flere gange havde været henne og kigge på mine fluer. Efter 4-5 flueskift og en lidt tyndere forfangsspids på 0,18 millimeter faldt valget på en lille sort-brun nymfe bundet med levende materialer. Fisken var ret hurtigt efter fluen, men det var først helt inde ved bredden at den endeligt huggede. Lige efter modhugget stak fisken straks af med næsten hele fluelinen. Den gav en fantastisk kamp på klasse 3 fluegrejet, fortæller Jacob. – Jeg plejer at fiske med sinktip liner og tage lidt hurtigere ind, men denne gang var det flydeline og lidt langsommere indtagning der gav fisk.

De 10 deltagere havde en rigtig dejlig dag med i alt 18 fisk med en vægt fordelt mellem 3,8 kilo og 5,2 kilo. De lidt større fisk havde fiskerne desværre ikke held med at få i tale, selvom de så flere fisk på cirka 6-7 kilo i det klare vand.

Husk at du også har mulighed for at tage med Fisk & Fri og Jans Lystfiskershop og Fisk & Fri til Trollemölla den 2. november! Læs mere om turen her.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This