16.10.08 EFTERÅRSFERIEN er børnenes ferie. Og traditionen tro er der igen i år blevet afviklet konkurrence for de yngste lystfiskere fra området (fra 4-14 år) i Skyggehale. De fleste børn havde vundet deres billetter gennem de lokale aviser (Midtjyllands Avis, Ikast Avis og Herning Folkeblad) og med fangstgaranti stillet i sigte var det nogle meget spændte og forventningsfulde børn som mødte op til de to konkurrencer.

Bare tanken om at hver enkelt kunne være sikker på at få pølser og sodavand undervejs, og mindst én fisk med hjem gav en rigtig god stemning blandt de små lystfiskere.

En ekstra præmie blev der også til alle: Seatrout Herning havde kasketter til alle deltagere.

Den første konkurrence forløb mellem kl. 9.00 og kl.12.00. Her var vejret ikke med for at sige det mildt. Det øsregnede hele perioden, men om eftermiddagen var vejret rimelig men fiskene ville ikke ret meget!

De børn, som ikke havde haft held til at fange fisk under selve konkurrencerne, gik dog ikke tomhændede hjem. Én efter én fik de til opgave at fange en løssluppen fisk på græsplænen med de bare hænder. Og når fisken så endelig var "landet" skulle de også påfølgende prøve at slå fisken ihjel, så den kunne gøres klar til middagsbordet. Denne aktivitet viste sig igen i år at være en kæmpe succes – både for deltagerne og som underholdning for tilskuerne.

RESULTATER:

Formiddag: 32 børn Fangst: 18 fisk på i alt 21,911 kg. Vindere: Jeppe Østergaard, Birgittelyst 2,346 kg. Alex Østergård Resdal 1,982 kg. Jeppe Bennedsen Kibæk 1,632 kg.

Eftermiddag: 36 børn Fangst: 9 fisk på i alt 13,645 kg. Vindere: Anders Hansen Bording 2,605 kg. Emil Olesen Engesvang 2,077 kg. Chr. Dyhr Jensen Engesvang 1,499 kg.

Vi siger tillykke til alle vinderne.

Se mere på www.skyggehale.dk

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This