Predator Tour er en stor international rovfiskekonkurrence, der afholdes i både Sverige og Holland. Den svenske turnering er netop afholdt her i weekenden på Vänern med base i Åmål med deltagelse af fem danske hold, hvoraf Team Mustad med Dennis Bombom Skou og Finn Sloth fik en flot 8. plads

– Det var saft susemig hårdt, siger Finn Sloth. – Vi er både tilfredse og en lille smule skuffede. Vi havde fint træningsfiskeri, men alle vores pladser var totalt døde under selve konkurrencen, så vi må tage et kæmpe sats og skifte til et helt nyt område. Heldigvis kender vi søen ret godt, så vi kunne trække lidt på erfaringer fra tidligere ture. Den sidste dag måtte vi også kæmpe lidt med, at vi blev ved med miste de store fisk. Vi øjnede chancen for en top 3, men helt så godt gik det som bekendt ikke. Men – vi er nu OK tilfredse med resultatet, når man tænker på, hvordan vi kæmpede med at finde fisk under konkurrence dagene, slutter han. Alle deres fisk blev taget på softbaits fra High5Lures.

Top 3 til konkurrencen blev:

1 – Team CWW med Andreas Seger og Michael Bergander.

2 – Fox Rage med Tomasz Kurnik og Staszek Skorzynski

3 – Team EL-GE Dalbobåtar med Linus Skogh og Rikard Eriksson

Den hollandske udgave af konkurrencen afholdes til oktober.

 

Tohatsu

 

Finn Sloth med 110 cm+ gedde fra Predatortour 2021

Finn Sloth med 110 cm+ gedde fra Predatortour Sweden 2021. Øverst Dennis Skou med det danske teams største gedde på 117 centimeter.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This