August bød på rigtigt mange fine fangster til Fisk og Fris Predatorcup, hvor den totale stilling nu er opdateret.

Andy Specht fangede bl.a. en smuk sandart på 81 cm, mens Michael Brink fra Team WupWup har haft rigtigt godt gang i aborrerne. Hans største sortstribet var en flot bandit på 41 centimeter, og en flot gedde på hele 116 centimeter lod sig også overliste. Forøvrigt lige præcis samme længde, som den gedde Rasmus Dølby Troelsen har tilmeldt – han har ellers ikke været aktiv de seneste måneder på grund af flytning m.v.

Klaus Lundfold har fanget en sommersandart fra Silkeborgsøerne på 73 centimeter, og Tommy Siiberg har udnyttet sommeren til at jagte de sortstribede. Det resulterede i et sandt bonanza, så her får du Tommys beretning:

-Jeg har for nyligt været på jagt efter sømkasser og sortstribede banditter, sammen med min gode kammerat Morten. Vi startede ud med aborre fiskeriet og fik ret hurtigt en mindre fisk på 30 cm, men herefter skete  mere på denne plads. Derfor søgte vi lidt rundt for at finde en anden plads. Pludselig fik jeg et godt hug på en spinner, og en aborre på 41,5 cm endte ret hurtigt i bunden af båden. Pladsen vi nu lå på virkede ret lovende, og efter blot 15 minutters fiskeri fik jeg yderligere to fine aborre på hhv. 44,7 cm og dagens største på 45,5 cm. Det virkede som om, vi nu havde fundet fiskene og i de næste 10 kast, havde vi storaborrer, i hvert kast. Jeg fik ikke flere grove aborrer, men ønsker at tilmelde mine tre største til predatorcuppen.

Tillykke til alle med de flotte fisk – den nye stilling finder du HER

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This