morten-bak-2

Fiskeriet efter søernes rovfisk bliver mere og mere populært. Fisk & Fri har derfor valgt at starte Danmarks største Predator Cup – hvor der dystes i at fange de flotteste og vildeste rovfisk. Det er bare med at komme op af stolen og ud til vandet, for i hvert eneste nummer får du nu muligheden for at vinde lækre præmier fra bl.a. Garmin og Westin.

FISK OG FRI er stolte over, at kunne præsentere den nye store konkurrence for danske lystfiskere, med hang til søernes glubske rovfisk. Hvem ved, måske er det dig, der kan kalde dig for én af Danmarks skarpeste predatorfiskere, når året er omme!

MORTEN BAK, der igennem en årrække har været kendt som en af landets dygtigste og mest erfarne predatorfiskere, bliver redaktør og dommer for Fisk & Fri´s Predator Cup. Du kan derfor roligt glæde dig til nogle superfede sider, der rammer bulls eye for dig, der bare ikke kan få skarpe tænder nok.

Konkurrencen forløber i 12 måneder med start fra d.18. januar og slut d.31. januar 2018. Deadline for tilmelding af fisk til marts nummret er allerede d. 8 februar, og til de øvrige numre den 10 ende i måneden – dvs 10. marts (april nr), 10. april (maj nr), 10. maj (juni-juli nr), 20. juni (august nr), 10. august (sept nr), 10. sepember (okt nr), 10. oktober (nov nr) 10. november (december nr) og 5. januar (feb nr). Der vil være præmier til de største fisk i hver af kategorierne gedde, aborre og sandart samt ”andre arter” (søørred, knude, malle og stør).

Du kan tilmelde så mange fisk, som du ønsker, men kun de fem største i hver kategori tæller med i den samlede stilling. Når året er omme, kåres vinderen af hver kategori samt den samlede nr. 1, som bliver fyrsteligt præmieret. Præcis hvad præmierne er, kan du læse mere om i næste nummer af Fisk og Fri, men der vil være præmier for cirka 50.000 kroner.

For at give deltagerne mulighed for at tilmelde catch & release fangster med minimal skade på fisken til følge – bedømmes fiskens størrelse på dens længde. Alt hvad du skal gøre er derfor at tage et målebåndsbillede af fiskens ene side på afkrogningsmåtten – samt lave et fedt trofæfoto, som vi kan vise i bladet. Skriv en god fangstberetning – og send det hele til Morten på mb@fiskogfri.dk

Der må tilmeldes fem fisk pr. kategori. Fanger en deltager et større eksemplar end én af de fem fisk deltageren allerede har tilmeldt, i én af kategorierne, vil denne nye fisk skubbe den mindste af deltagerens allerede tilmeldte fisk af listen.

Man kan altså med andre ord tilmelde flere fisk end fem pr. kategori, men det er kun deltagernes

fem største eksemplarer, der vil tælle i den samlede stilling.

Den enkelte deltagers placering i konkurrencen vil blive afgjort af den gennemsnitlige længde af de fisk, som den enkelte deltager har tilmeldt til hver kategori. Du kan læse meget mere om konkurrencen og præmierne i marts nummeret – samt se præmierne. Det komplette regelsæt ligger på Fiskogfri.dk Glæd dig!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This