Her i weekenden afholdt Effektlageret Predator Cup i det Midtjyske Søhøjland, og der blev fanget en del virkelig flotte fisk i det flotte efterårsvejr af de 85 deltagende både. Vinderne blev Team Kobbelgaard Fishing med Ian Olsen og Mads Kobbelgaard, som fortæller: – Vi har knoklet i mange år for det her – og blev nummer tre til vores første cup. Til den sidste cup, havde vi en elendig dag på Silkeborg, selvom Skanderborg var kanon. Så i år skulle det altså være. 

– Vi har lagt mange timer på de to vande, og er blevet rigtig godt dus med både min båd og mit Garmin ekkolods-system. Vinden gjorde det ikke ligefrem nemmere, men timerne “i banken” betalte sig altså. Vi var indledningsvis lidt presset over at skulle undvære min bror Kristian på teamet, som var fraværende grundet sygdom, men vores nye strategi holdt stik – og så er min makker Ian bare et bæst med en fiskestang i hånden. Det gik som det skulle, selvom det var tæt løb. Vi er meget glade og stolte over, at det endeligt lykkedes os at vinde Predator Cup, slutter han.

På podiet:

1: Team Kobbelgaard Fishing med Ian Olsen og Mads Kobbelgaard

2: Starweld Fishing med Kasper Bang, Kevin Kristensen og Thomas Kristensen

3: Garmin 1 med Søren Vesth, Franz Bodum og Stefan Jensen

4: Rapala 1 med Thoke Wistoft og Ulrik Nielsen

5: Dykkerlapperne med Poul Kristensen og Daniel Meldgaard.

 

GrejXperten

 

Det var et skarpt og stort feldt af dygtige søfiskere, der stillede op til weekendens Predator Cup 2022, som blev afholdt af Effektlageret.

Det var et skarpt og stort felt af dygtige søfiskere, der stillede op til weekendens Predator Cup 2022, som blev afholdt af Effektlageret. 

 

Mads Kobbelgaard med en af konkurrencens flotte gedder.

Mads Kobbelgaard med en af konkurrencens flotte gedder.

 

Kobbelgaard Fishing var ,mere end godt tilfredse på hjemturen fra Predator Cup 2022.

                                            Kobbelgaard Fishing var ,mere end godt tilfredse på hjemturen fra Predator Cup 2022.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This