Her i weekenden har det jyske søhøjland summet af fiske aktivitet med afholdelsen af Årets Predator Cup 2021 på blandt andet Julsø, Brassø og Borre Sø. I alt 85 både var med til konkurrencen, som blev afholdt af Effektlageret – og der blev fisket efter gedde, aborre og sandart, hvor der kunne tilmeldes hhv 3, 3 og 1 fisk dagligt pr hold. Kort fortalt gjaldt det om at fange flest cm fisk, hvor der blev tildelt færrest point for flest cm. Da konkurrencen var slut havde tre hold 8 point, men Team Garmin vandt stort på samlet antal cm fisk.

– Vi måtte kæmpe for at fange fisk, for det var absolut ikke let, beretter Søren Vesth fra vinderteamet til Fisk & Fri. Langt de fleste fisk fik vi på sight-spin med vores Live-Scope, hvor vi typisk spottede fiskene 14-20 meter fra båden, hvorefter vi med stor præcision kunne kaste til dem og iagttage dem hugge på skærmen. Vores største fisk var en sandart på 82 cm, der huggede på en Westin TwinTeez, en gedde på 91 cm, som nappede en Westin ShadTeez – og en aborre, der ikke kunne stå for en lille ophænger, som imiterede et krebsdyr. Sandarten blev fanget på vertikalfiskeri.

Hvis du har fået lyst til at prøve det super spændende sight-spinnefiskeri, som gav Team Garmin 1. pladsen, så kan du se, hvordan man gør i denne video med Rasmus Christensen på Fisk & Fris YouTube kanal, hvor det er gratis at abonnere.

 

Friluftsland

 

Stefan Antoni med Team Garmins største gedde. Øverst Franz Bodum med holdets største sandart.

Stefan Antoni med Team Garmins største gedde. Øverst Franz Bodum med holdets største sandart.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This