Casper Bomberg med sin flotte to kilos havørred. Den huggede i skumringen på et Lotus blink med UV orange mave.

Hårdtfightende makreller var der også enkelte af ved Kronborg, så der er ikke noget at sige til, at Casper Bomberg ser fornøjet ud. 12.09.09 –I DENNE UGE er 15-årige Casper Bomberg fra Allerød, i erhvervspraktik i fiskegrejsbutikker "Jagt & Fiskerimagasinet" i Nørre Voldgade i Købehavn. Og det er ikke kun vareopfyldning og børsteorm Casper har stiftet bekendtskab med. I går aftes var personalet fra forretningen sammen med kollegaerne fra Hunters House – på grejfremvisnings-tur med Mads Grosell, fra Svendsen Sport. 2010 nyhederne fra Savage Gear, Okuma og Hansen Lures skulle testes og mærkes, så personalet har det bedst mulige produktkendskab til den nye sæson.

Holdet ankom til kyststrækningen ved Kronborg i Helsingør ved 1830 tiden, og straks fik de udleveret diverse stænger og hjul med tilhørende nyt endegrej. Der gik ikke længe før de første fisk huggede. En stime store flotte makreller kom helt ind under kysten, og Casper viste hurtigt, at han godt ved hvad der er top og bund på en fiskestang.

Casper lagde ud med et par velvoksne og hårdtfightende makreller fanget på et Hansen Lotus blink, og herefter landede han en ørred lige under målet. Som lyset forsvandt, skiftede Casper til en 22grams Hansen Lotus i en ny "Blue Silver" farve med UV orange mave, og to kast senere huggede en super flot to kilos havørred hårdt og kontant! Herefter lyste Caspers smil godt og grundigt op i mørket.

Læs eventuelt mere på www.savage-gear.com

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This