Der var der fisk og fight til nogle til premieren i Nybroåen.

En nedfaldsfisk afkroges og genudsættes. YSTADORTENSFISKEVÅRDS & SPORTSFISKEFORENING inviterede til premiere den 28/2 i Nybroån, som er beliggende kun 1,5 times kørsel fra København. Foreningen har siden 1949 arbejdet på at udvikle og forbedre fiskeriet efter havørred, i denne lille Skånske perle. Michael G. Olsen var til stede på premieredagen og du får hans rapport her.

Fiskeriet var præget af det kolde vejr og vand. Enkelte nedgængere blev behørigt genudsat og det var kun det fine traktement med dejlig varm ærtesuppe og pandekager, som igen kunne hæve stemning i den forfrusne flok fiskere.

Nybroån har en opgang på omkring 2000 havørred. Fiskeriet er bedst i forårsmånederne, da efterårsopgangen er meget vandafhængig. Hvert år tages der mange flotte blankfisk, som jævnligt trække op i åen, helt frem til slutningen af april.

Kulden til trods havde ca. 30 optimistiske fiskere samlet sig ved det fine klubhus som ligge lige ved udmundingen af åen. På hjemmesiden kan du booke fiskekort online og få information om fangster. Fiskeriet foregår med enhånds fluestænger eller let spinnegrej. http://www.nybroan.com/

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This