Lisa med sin pr. på 8,9 kilo

Lisa med sin pr. på 8,9 kilo

Lisa Jørgensen fra Højbjerg har sendt os en spændende fangstrapport fra Kærshovedgård Put and Take.

– Jeg havde igennem en facebook konkurrence vundet et gavekort på 4 timers fiskeri til Kærshovedgård Put and Take, beretter Lisa i sin fangstrapport. – Så hvorfor ikke bruge ferien på noget fornuftigt og tage ud og fiske? Sammen med min far, min kæreste kørte jeg til Kærshovedgård.

Vi startede fiskeriet kl 12:50. Min kæreste og jeg fiskede med spinner og min far med flue. Først fiskede vi lige ved siden af hinanden, men da der ikke skete noget de første 15 min, besluttede jeg min for at flytte plads.

Jeg gik om på den anden side af en lille bakke og begyndte at fiske og straks var der bid. Jeg råbte at de andre skulle komme med nettet. Efter et par minutter kunne jeg veje en fin fisk på 2 kilo. Jeg var hurtigt ude med snøren igen og straks var der bid. Denne gang med en fisk på 3,37kilo. Da jeg ville til at løbe op efter mit kamera, fik min kæreste bid og jeg løb tilbage til ham og hjalp ham med at nettet en fin fisk på 2,15 kilo.


Jeg løb til bilen for at hente kameraet og i mellemtiden var min far gået over på den anden side af søen. Min far siger flere gange at han kan se skyggen af en stor fisk, men den forsvinder igen. Pludselig ser jeg den og tænker “Jeg prøver da lige at kaste efter den men den gider nok ikke…”

Kastet var præcist og landede lige foran fisken og sørme så om den ikke huggede! Jeg vurderede fisken til omtrent 5 kilo, da jeg fightede den, men min far mente at den var større og rigtigt nok. Den flotte regnbue vejede hele 8,90kilo, slutter Lisa og tilføjer at det er hendes største fisk nogensinde.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This