Mads med dagens største fisk.

Mads med dagens største fisk.

Mads Ramshøj Koustrup fra Aarhus var et smut i Pinds Mølle Put & Take i weekenden. Her fangede han en flot regnbue på 4,9 kilo.

– Selv om man kommer lidt sent ud af døren, kan man stadig fange fisk, indleder Mads sin fangstrapport. – Da vi ankommer til søen er der allerede kamp om pladserne, men til alt held er der nogle andre lystfiskere som er i gang med at pakke sammen.

Vi lister hen og overtager pladsen. Der er rigtig mange fisk og de er yderst aktive. Desværre er de rigtigt svære at få i tale. Fiskene vender lige snuden efter agnen, men mistede interessen hurtigt interessen – der må andre metoder i brug.


Jeg har engang læst en artikel omkring Power Maggot, som skulle være en forrygende metode til de træge ørred. Jeg monterer tre Power Maggots på et flourocarbonforfang og smider dem få meter ud til de snu regnbueørreder som går nær land. Agnens lave vægt gør det nemlig ikke muligt at kaste mere end 4-6 meter. Fiskene viser straks interesse og hugger på agnen, men spytter den hurtigt ud igen.

Nu begynder jeg og jigge meget forsigtigt med agnen – og det virker. På bare 30 minutter fanger jeg fire fisk. Sådan!

Jig fiskeriet gør det muligt at kroge fiskene nærmest før de har bidt på. Turen giver mig i alt fem fisk med en flot basse på 4,9 kilo på toppen, slutter Mads og tilføjer at Power Maggots nu har en fast plads i grejboksen.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This