Her er det Jesper Pedersen med dagens største aborre på 1,35 kilo, og tilmed ny personlig rekord. Fisken huggede på Berkley Power Grub i hvid/gul.

14-12-11 – OVEN PÅ STORMEN forleden forventede Jesper Pedersen fra Ålborg, der sammen med makkeren, var taget til Lindholm Å vanskelige forhold. Det var også, hvad der mødte dem den 12. december. Jagten på agnskaller blev opgivet, og i stedet blev Berkley Power Grub hvid/gul monteret på linen.

Forholdene var så vanskelige, at en 18 grams jig ikke holde sig på bunden. Frem af kassen kom en 30 grams.

– Tredje plads blev lykkens plads. Jeg havde placeret et kast klods op af nogle siv, og fik kort tid efter det karakteristiske stød i stang, der indikerer, at en arrig aborre har hugget. Kort tid efter lå der en super flot aborre på 1150 gram i nettet. Så var turen sgu reddet, pointerer Jesper.

– Få kast senere krogede jeg endnu en fisk. Denne gang var det blot en 400-500 grams fisk, der ikke kunne står for Power Gruben. Mine hænder var efterhånden blevet meget kolde, så vi tog en kort kaffepause for at få følelsen tilbage. Kort tid efter pausen fik jeg et rigtig godt hug ved modsatte bred, og da fisken valgte at gå langs bunden, var jeg ikke i tvivl om, at det var en god fisk, beretter Jesper Pedersen.

– Alligevel blev jeg meget overrasket, da denne super flotte aborre på 45 centimeter med en vægt på 1350 gram kom til syne. Sikke en fisk trods de svære forhold, og ikke mindst en dejlig ny personlig rekord, slutter en meget tilfreds Jesper Pedersen.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This