– Klokken var 22.30, og jeg lå sammen med begge unger, som sov på hver sin side af mig, fortæller Lasse Nardo Søbjerg Pedersen. – Kæresten kom op i seng, hvor jeg egentlig også var ved at falde hen, men så tog fanden tog ved mig – som altid. Afhængigheden og min stræben efter endnu en fisketur gjorde, at jeg fik sparket mig sammen, og kom ned for at pakke bilen.

– Jeg var ved spottet omkring 23:30. Det var en meget stille aften, så jeg kunne høre alt, hvad der forgik. Som altid satte jeg mig et stykke tid og lyttede, inden jeg gik i gang. De første mindre fisk havde allerede vist sig. Jeg startede ud med min Scierra Salis fluestang og en skumflue, hvor jeg hurtigt havde kontakt til en del mindre fisk, men dem var jeg ikke interesseret i, så jeg gik ind igen og åbnede en sodavand samt en chokoladebar, mens jeg igen sad og lyttede efter, om der kom nogle fisk med størrelse ind på pladsen.

– Efter yderligere en halv times tid begyndte de større havørreder at melde sig. Denne gang tog jeg fat i spinnestangen, hvor jeg havde monteret en lille overflade Minow Popper fra Savage Gear på blot 4cm, der tidligere har givet mig noget super sjovt fiskeri. Allerede i første kast smider jeg en fin 50cms fisk, som ikke får ordentligt fat og lader sig ryste fri efter 4-5 sekunders overflade pisken. Popper fiskeri efter havørred kender jeg ingen andre som dyrker eller har prøvet. Men hold nu op, hvor er det hyle morsomt. Efter kontakt med flere fisk, siger det endelig KLASK blot halvanden meter fra stangspidsen, og popperen bliver angrebet, som var det en gedde. Efter en hurtig intensiv fight kan jeg lande en tromlefed havørred. Fisken havde spist både en stor sild på omkring 25cm, to krabber samt noget snask, der minder om orm.

 

Harald Nyborg

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This