– Så blev det endelig tid til nogle fisketure i det flotte vejr her i weekenden, fortæller Ulrik Møller. – Om Lørdagen var jeg ved Munkbro Put and Take, hvor jeg fik fire regbuer mellem 2,3 og 2,85 kilo: Jeg startede med et hvidt Pongo gummidyr fra FTM, og allerede i første kast var der fisk. Sikke en start at få. Allerede fire kast senere havde jeg fisk på igen, og den virkede til at være større, men faldt desværre af. Herefter udeblev huggene, så jeg måtte arbejde med forskellige farver og former af gummidyr, men der skete stadigvæk ikke noget. Jeg blev på pladsen, da der var svært at skifte, for der var mange lystfiskere ved søen i det gode vejr. Så kom jeg på Power Bait, og da jeg fandt hastigheden, så fik jeg to flotte mere . Til sidst prøvede jeg igen med det hvide Pongo gummidyr fra FTM, da der var blevet lidt mere plads, og så fik jeg dagens største på 2,850 kg – samt havde flere hug, som jeg missede. 

Søndagen skulle vise sig at være lige så svær – eller måske sværere: Dagen startede med, at jeg havde ret mange fisk som følgere, og for at lokke dem til at hugge, var jeg igennem temmelig mange ting, som de ikke vil bide på. Da jeg skiftede til et hvidt Pongo-softbait fra FTM, så sket der dog noget. Senere på dagen var det Power Bait, der skulle til for at få regnbueørrederne til at åbne munden. Alt i alt fik jeg tre fine fisk om søndagen med den største på 3.09 kilo, slutter han.

Har du selv været på fisketur i weekenden, så hører vi meget genre om dine fangster her på fiskogfri.dk. Send os et godt foto og 10-15 linjer til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Hvidovre Sport

 

Det hvide softbait Pongo fra FTM var lige det, der skulle til for at få gang i det ret svære fiskeri her i weekenden.

Det hvide softbait Pongo fra FTM var lige det, der skulle til for at få gang i det ret svære fiskeri her i weekenden.

 

Et skift til stille, klart og koldt vejr giver ofte svære forhold, men på trods af det fik Ulrik Møller alligevel luret fire fine fisk fra Munkbro, der huggede på Pongo softbaits fra FTM.

Et skift til stille, klart og koldt vejr giver ofte svære forhold, men på trods af det fik Ulrik Møller alligevel luret fire fine fisk fra Munkbro, der huggede på Pongo softbaits fra FTM.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This