Efter et pladsskifte fandt de fiskene, og Nadia fik denne flotte havørred som dagens eneste over målet.

LØRDAG den 20. oktober viste termometret 18 grader, hvilket fik en ret uerfaren fiskeklub – som de beskriver sig selv – bestående af af fem kvinder og tre mænd, til at tage turen til Pomlerende på Møns nordøstkyst. Det fortæller Sascha Bendix fra Møns Klint Resort.

– Her var fyldt med andre lystfiskere på næsten alle pladser, men vi valgte dog at møve os ind imellem dem og prøve lykken. Skoven og klinten var klædt i de smukkeste efterårsfarver, og solen stod højt. Der gik ikke længe før vi alle fik en oplevelse, der var hele turen værd. Først svømmede en nysgerrig sæl forbi, og ikke længe efter kom 4-5 marsvin forbi vores fiskepladser, fortæller Sascha og fortsætter.

– Dagen var reddet, fisk eller ej! Halvdelen af gruppen måtte dog vende hjem uden fisk, men vi var tre, der ville fiske mere, og vi tog ned på sydkysten, hvor fiskelykken vendte. Nadia fik efter 7 minutter en stor flot havørred. Yderligere fem undermålere valgte at bide på, den ene hos mig, og det blev så min første havørred. Helt ærgerligt at sætte den ud igen, men en skøn dag, som skal gentages snarest muligt, slutter Sascha.

Fra nu og indtil 1. november har alle indsendte fangstrapporter chancen for at blive vinder af Fisk & Fris Kaffe Cup. Vinderen, som kåres på www.fiskogfri.dk den 1. november, får 12 pakker af den nye feinschmecker instant kaffe – Millicano fra Gevalia. De indsendte fisk deltager også i Fisk & Fris øvrige konkurrencer.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This