Polen byder på et eminent karpefiskeri, og der er ikke langt til det forjættede karpeland, hvis man vil et smut sydpå som dansker.

Brian Abrahamsen og hans kone er lige nu dernede og har fået et par helt vilde fisk: – Vi har begget to været så heldige, at vi har fået en ny PR, fortæller han. – Først tog fruen en på 21,95 kilo, hvilket betød, at hun – kortvarigt – havde håneretten. Men – det varede ikke længe, for ca. 45 minutter senere fik jeg et seriøst hug og kunne efter en tung fight lande en spejlkarpe på intet mindre end 29,39 kilo. Og ja – så var håneretten min igen: Bidmelderen bippede kort, og så bippede den igen. Vi røg ud, og fisk det var der. Min 3,5 punds karpestang var spændt godt for, og fruen havde en smule problemer med at få den i nettet. Men ind kom den, og vejningen var heller ikke det nemmeste, men vi fandt en løsning – og wauu. Jeg blev overvældet af vægten på mit lille sømonster, der naturligvis blev sat ud igen med et kys og en tur i vandet til mig. Helt igennem en dejlig tur – og helt sikkert ikke den sidste til Polen.

 

Grejshoppen

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This