Christer Lindström fra Team Westin med en gedde på 16,825 kg, hvilket er en af de største gedder der er fanget i Sverige i år.

Christer Lindström fra Team Westin med en gedde på 16,825 kg, hvilket er en af de største gedder der er fanget i Sverige i år.

Christer Lindström var taget på en to dages solotur efter store gedder, da forholdene for fiskeriet så rigtige ud. Fiskeriet startede som forventet sløvt. I løbet af den første dag havde Christer kun fanget en enkelt lille gedde, men om eftermiddagen fik han dagens andet hug på en Platypus i farven Cannibal Perch. Fisken føltes fra start af tung, og der gik ikke længe før den tog et udløb på 70 fod. Christer fortæller at hans Westin W3 trolling stang fleksede dybere end nogensinde før. Fighten var hård og gedden nægtede at komme til overfladen. Da gedden langt om længe kom tæt på båden kunne Christer se at det var en rigtig ”god” fisk. Christer estimerede gedden til at veje 14 kilo, men da han løftede nettet med fisken ind i båden, gik det op for ham at den var noget større.

Christer fortæller at gedden var den tykkeste og bredeste han nogensinde har landet. Den havde en omkreds på 67 cm som holdt næsten hele vejen ned til halen. Selvom gedden ikke var mere end 119 cm lang, stoppede vægten først på imponerede 16,825 kg. Det er Christers fjerde svenske gedde på mere end 16 kilo. Efter et par hurtige fotos blev gedden genudsat.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This