gphPike World Cup er en storstilet holdkonkurrence i geddefisker, som afholdes i Rumænien – og danske Gordon P. Henriksen deltager i år sammen med den svenske geddeprofil, Stefan Trumman, under navnet Team Megalops – StrikePro. De er udvalgt blandt i alt 21 hold, som dyster om at vinde denne hæderfulde gedde-konkurrence, som foregår på Danube-deltaet i området omkring Holbina og Trei Bibani.

Konkurrencen, som er baseret på catch and release principper, løber af stablen under stor mediebevågenhed d. 20. og 21.maj. Fiskeriet foregår fra båd, og vinder-båden er det hold, som efter to dages fiskeri har flest point baseret på længden af de 10 største gedder i båden. Præmien er på 7000 euro eller ca. 50.000,- Dkr.!

Gordon og Trumman har tidligere fisket sammen i både Danmark og Sverige – blandt andet i forbindelse med filmingen af Pike Secrets og til Brakvands Cup på Møn.

Trumman, som igennem tiderne har deltaget i et væld af konkurrencer, udtaler, at han tager Pike World Cup yderst seriøst, og at han satser benhårdt på en topplacering til Team Megalops – StrikePro. Citat fra Trumman: Det ska bli riktigt kul och lärorikt att vara med och tävla i Pike Word Cup, Rumänien. Många av teamen är kända duktiga fiskare så det kommer bli tufft. Ser också fram emot att knyta nya kontakter. Jag och Gordon kommer att ha superkul, fortæller han.

Gordon ser også med spænding frem til konkurrencen: ” Jeg deltager stort set aldrig i seriøse fiskekonkurrencer, men da invitationen fra Rumænien kom var det meget fristende at sige ja. Det bliver en stor oplevelse at fiske i Danube deltaet, og det er svært at finde en bedre fiskemakker en Trumman. Både når det kommer til fisketalent såvel hygge og stemning i båden. Jeg har aldrig mødt nogen som kan lægge ”Umpf” i et modhug som ham! Vi går benhårdt efter de store, men uanset om vi vinder eller ej er jeg sikker på det bliver en fed tur, slutter Gordon.

For yderligere oplysninger:

rapitorimania

se en film HER

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This