pikeGordon P Henriksen og Niels Vestergaard har endnu engang slået pjalterne sammen og lavet en flot geddefilm – denne gang til fluefiskerne. Filmen er ført i samme succesfulde stil som Pike Secrets 1&2. Denne gang handler det 100% om geddefluefiskeri og Gordon viser de mest effektive teknikker til fiskeriet, mens Niels fanger det hele på kamera fra nye vinkler over og under vandet. Lars Chr. Bentsen er også med i filmen og giver dig en instruktion i alt hvad du bør vide om stang, forfang og fluer.

Pike & Fly har været i støbeskeen i lang tid og de er begge meget spændte og stolte over at vise resultatet. Filmen er spækket med actionfyldte scener set fra helt nye vinkler. Poppersektionen har hjertebankende scener, hvor vandet nærmest eksploderer få meter fra Gordons stangtop og glæden ved denne type fiskeri er ikke til holde tilbage, når han fortæller om hvorfor gedden er hans yndlingsfisk. I popperscenen ser vi bl.a. også Niels Vestergaards nyeste opfindelse, Dual Camera, der på samme tid viser, hvordan gedden hugger over, men også under vandet. Det giver et helt nyt indblik i hvordan gedden opfører sig i de kritiske sekunder under hugget. Udover disse unikke vinkler, byder hele filmen på intense hug, tunge fights og en masse flotte stemningsbilleder fra fisketurene.

Den 19. November kl. 18:00 er der premiere den hyggelige Restaurant Herthadalen i Ledreborg Skov, Lejre. Inden vi viser filmen, vil både Niels og Gordon fortælle lidt om hvordan filmet er blevet til og deres oplevelser undervejs. Det hele koster kun 150,- og ud over filmvisning, middag og en dejlig øl fra Herslev Bryghus, får du en endda et eksemplar af filmen med hjem på DVD.

Book direkte her: www.fishtrip.dk/pikeandfly/19.11.2015

Restaurant Herthadalen
Slangealléen 1 · 4320 Lejre

Aftenens menu: Grillet Kulmule m. Svampe, rodfrugter kastanje og variation af løg og vilde urter og kraftig ”sows”. Velbekomme.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This