– Hustruen og jeg tog et smut fra Midtjylland til Vejers i går for at få en pighvar på krogen, fortæller Per Markvardt fra Thorning. – Vi ankom cirka kl. 13, og efter et par timer i waders, hvor det kun var blevet til to pighvarrer på størrelse med en femmer, gav jeg nok lidt op på tanken om en stor flad. Jeg fandt mit surfcasting grej frem, og riggede til med lidt bugkød fra et par skrubber, fik kastet ud – og fik så tid til lidt sen frokost.

– Da klokken så blev 17, besluttede vi, at det var tid til at pakke sammen, og da jeg så begynder at hale min ene stang ind, bliver den ved med at være “tung”. Jeg troede egentlig, at det var mit ankerbly der hang i, men den gav alligevel lidt små ryk. Glæden var stor da jeg så, hvad der var på krogen. Jeg vil skyde på, at jeg var cirka 60 meter fra kysten med mit takel.

 

Tohatsu

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This