Her forleden var vi to mand afsted til Vestkysten for at fiske efter pighvar, og der var bare virkelig meget understrøm, fortæller Tommy Andersen. – Vi valgte derfor at gå ud på brænding 2, men der var store hestehuller, så vi valgte at stoppe denne strategi.

– På vej ind kunne jeg mærke noget glat ved min fod, så fik jeg min svigersøn til at mærke efter – og det vart en pighvar. Vi kan roligt sige, at det var en stor fisk, da begge mine fødder stod på den ene fisk. Så fik jeg den op på land, hvor den blev vejet til 3,9 kilo, slutter Tommy.

Har du selv været ude af fiske, så husk at sende os et par linjer og et godt foto af din fangst. Du kan skrive til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 36 02.

Savner du inspiration til at prøve kræfter med pighvarfiskeriet, så læs denne fede artikel på fiskogfri.dk´s artikelarkiv.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This