– Da min tid på arbejdsmarkedet er ved at rinde ud, valgte jeg at bruge 1. Maj til et pighvarre sats, fortæller Alex Jensen. – Jeg kørte hjemmefra kl. 04.10 og var fremme ved Houstrup Strand kl. 05.30. Fedt – for her var jeg første mand på pladsen.

– I allerførste kast var der hug blot fem meter fra kysten. Hvilken start på dagen. Hvarren målte 47 cm og var 2,3 kg.

– Jeg fisker med et ganske simpelt rig med en sølvblank blink på cirka 30g og så en efterhængt Owner 61 enkeltkrog agnet med strimmel af hornfisk.

– Ved 10.30 tiden valgte jeg at køre til Børsmose, velvidende, at der sikkert var proppet med lystfiskere.
Jeg fandt en lille åbning og kastede ikke meget mere end 10 kast. Så var der bundhug, som man siger. Endnu en flot pighvarre havde inhaleret krogen med hornfiskestrimlen. Denne gang målte den 50 cm og var 2,6 kg.

– Så var der tid til hyggesnak og grillpølse med nogle medlemmer af Facbook gruppen Pighvarrefiskeri.

 

Grejxperten

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This